در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
امروز برای برقراری بیمه بیکاری به مرکز کاریابی منطقه مربوطه مراجعه کردم.پرونده تشکیل شد و پیامک دریافت کردم که پرونده ارجاع شد به مرجع مربوطه.

میخواستم بدونم چقدر احتمال داره که یه کاری برام پیدا کنن؟ و به جای برقراری بیمه بیکاری بگن باید برم جایی که پیدا کردن مشغول به کار شم؟

درسته که درصورت عدم پذیرش اون شغل بیمه بیکاری بهم نمیدن؟
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام معرفی به کار توسط اداره کار حداقل از سال ۸۵ به اینور مشاهده نشده

ولی اگرچنین‌چیزی بشود بله میتواند شمارا ازدربافت بیمه بیکاری منع کند

البته هرجایی وهرشغلی معرفی نمیشود و معمولامشاغل مورد معرفی در ارگان هاومکان های معتبر وباشرایط طبق حداقل قانون کار میباشد واین بیشتر به نفع شمامیباشد

البته موقعیت مدارک وبعدمسافتی شمارانیز میسنجند