در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

ایا با رای اداره کار راجع به وصل بیمه بیکاری بیمه میتواند با پرداخت مقرری موافقت نکند دراین صورت راه چاره چیست
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

کامل توضیح نداده اید که منظور موافقت کمیته بیمه بیکاری میباشد یا آرای هیاتهای تشخیص و حل اختلاف اداره کار

اما در خصوص ارا باید عرض کنم اداره کار صلاحیت تشخیص برقراری بیمه بیکاری برا خواهان را ندارد و صدور رای منتج به برقراری از سوی تامین اجتماعی میگردد

در خصوص موافقت کمیته بیمه بیکاری نی باید اعلام گردد یکی ا ارا بعهده کمیته و رای نهایی بعهده تامین اجتماعی میباشد باید دلیل عهدم برقراری را واضح توضیح دهید تا راهکار مناسب ارایه گردد