در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
دو ماه باردارم و يك سال و ٥ ماه است كه در اين شركت كار ميكنم شركت ميگه ديگه نيا سره كار و توافقي بت نامه تعديل نيرو ميديم و فرمهاي تسويه حساب و ميدن امضا كنم حالا بعد از امضا ميگن بعد از پايان قرارداد كه همون پايان سال باشه بت نامه تعديل نيرو ميديم و دوماه آخر رو استعلاجي يا مرخصي بدون حقوق رد ميكنيم .اينجوري بيمه بيكاري تعلق ميگيره؟؟؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

اگر تمایل به استفاده از مرخصی دوران بعد از زایمان نمیخواهید برخوردار شوید میتوانید نسبت به برقراری بیمه بیکاری خود اقدام نمایید