در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
با عرض ادب و احترام خدمت شما و از اینکه محبت میکنید سوالات مردم ایران رو پاسخگو میشید خیلی سپاسگزارم

من یه شرکت کار میکردم ، پروژه ش تموم شد و رفتم بیمه بیکاری گرفتم که به من 18 ماه تعلق گرفت ، از این 18 ماه من 8 ماه رو با پایه حقوق 9,492,382 تونستم استفاده کنم و چون کار پیدا کردم قطع کردم ولی بعد 6 ماه شرکت جدید در حال تعدیل است و پایه حقوق من در شرکت جدید 34,302,260 است ، الان با توجه به اینکه بیکار شدم

1. آیا می توانم 10 ماه باقیمانده را بگیرم ؟

2. با توجه به قانون اداره کار ، میانگین 3 ماه آخر را بیمه بیکاری پرداخت می کنه ، الان با پایه 34,302,260 چقدر به من تعلق میگیرد؟ البته متاهل هستم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
به شما بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد. چون بایستی در آخرین کارگاه حداقل یکسال سابقه بیمه داشته باشید