در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من مجردم  42 ماه سابقه بیمه دارم بعد اخراج  اقدام به استفاده از بیمه بیکاری کردم ولی به علت عدم پرداخت حق بیمه دو ماه اخر  پروسه به طول کشید و بنده ادعا سابقه کردم و کارفرما در حال پرداخت دو ماه اخر می باشد این پروسه بعد رای اداره کار 3 ماه طول کشیده این بین من ازدواج کردم میخواستم بدونم با توجه به تاهل و اینکه هنوز پرونده بیمه بیکاری من در دفاتر پیش خوان هست میتونم اقدام کنم به بیمه بیکاری متاهلین واگر نمیشود میتونم حداقل دفترچه درمانی برای همسرم بگیرم و اینکه هدیه ازدواج  به من تعلق میگیرد یا نه ممنون و سپاس
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در حین دریلفت مقرری شما هر موقع ازدواج نمایید به مدت دریافت مقرری شما اضافه خواهد شد و شما می توانید برای همسر خود دفترچه درمانی دریافت کنید.

هدیه ازدواج به کسانی تعلق میگرد که در زمان عقد بیمه شده فعال سازمان باشند ، ازدواج اول باشد و در مدت ۵ سال قبل از تاریخ عقد حداقل دو سال سابقه پرداخت بیمه داشته باشند. لذا چنانچه زمان عقد شما در زمان بیمه بیکاری باشد شما شرط اول را ندارید و به شما تعلق نخواهد گرفت.