در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با درود  شخصى با 60 سال سن و 24 سال بىمه بازنشست بشود اىا مىتونه بىمه بىکارى استفاده نشدشو به 24 سال سابقه اضافه کنه  سپاس
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

مقرری بیمه بیکاری با توجه به مواد مندرج در قانون بیکاری در مواردی مورد استفاده فرد قرار می گیرد که شخص بنا به دلایلی خارج از اراده خویش نظیر عدم نیاز کارفرما اخراج شود. مطابق تبصره 2ماده 6 قانون بیمه بیکاری مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جزو سوابق پرداخت حق بیمه، بیمه شده از نظر بازنشستگی و فوت و کارافتادگی محسوب خواهد شد. اما در هیچ جایی از قانون گفته نشده هرکس از بیمه بیکاری استفاده نکند، این میزان به سابقه فرد افزوده خواهد شد فلذا پاسخ شما به صورت کوتاه این است خیر چنین امکانی در قانون پیش بینی نشده است.

ممنون از اینکه همراه بیدبرگ هستید.