در سایر توسط
چه مدارکی برای دریافت کد کارگاه سازمان بیمه تامین اجتماعی لازم است ؟
3 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

به منظور کاهش حجم مراجعات به شعب تأمین اجتماعی و تسریع در اجرای این فرآیند کلیه کارفرمایان  اعم از حقیقی و حقوقی می توانند جهت تشکیل پرونده و اخذ کد کارگاهی خود ، با ارائه مدارک و مستندات مربوطه به کارگزاری ذیربط در محدوده عملکرد شعبه خود مراجعه و در کمترین زمان ممکن نسبت به تخصیص و دریافت کد کارگاهی خود اقدام نمایند .

مدارک مورد نیاز بابت کارگاه های دارای شخصیت حقیقی :

  • - جواز کسب صنفی معتبر ( دائم یا موقت ) .
  • - پروانه تأسیس یا بهره برداری .
  • - اسناد مالکیت یا اسناد اجاره یا صلح نامه کارگاه .
  • - احکام مراجع قضایی مبنی بر مالکیت یا اجاره کارگاه .
  • - تاییدیه اتحادیه یا مجمع امور صنفی مربوطه مبنی بر کارفرمایی و بهره برداری کارگاه .
  • - تکمیل و ارائه فرم نمونه امضاء و اثر انگشت کارفرما و کدملی .

مدارک مورد نیاز بابت کارگاه های دارای شخصیت حقوقی :

  • - تکمیل و ارائه فرم نمونه امضاء صاحبان امضاء مجاز و نمونه مهر آنها .
  • - آگهی تاسیس ، روزنامه رسمی و اساسنامه شرکت .
  • - تصویر سند مالکیت یا اجاره محل شرکت .
  • - پروانه تأسیس یا بهره برداری .
  • - سایر مدارک مرتبط با شروع فعالیت و تاسیس شرکت در صورت ضرورت ( مانند اظهار نامه ثبت و موافقت اصولی)
  • -   شناسه و کد ملی اشخاص حقوقی
  • - نامه درخواست صدور کد کارگاه در سربرگ شرکت به همراه مهر و امضاء

پس از تکمیل مدارک فوق می توانید به شعبه تامین اجتماعی که کارگاه در محدوده آن می باشد مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی

آموزش گام به گام تهیه لیست بیمه تامین اجتماعی

آموزش گام به گام ارسال اینترنتی لیست بیمه و دریافت برگ پرداخت