در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

شرایط دریافت وام برای مستمری بگیران سازمان بیمه تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در حال حاضر وام فقط برای مستمری بگیران داده می شود و برای دریافت وام بازنشستگان می توانند از کاراکارت و یا آیین نامه های وام که هر چند وقت یکبار از سوی سازمان بیمه تامین اجتماعی ابلاغ می شود استفاده نمایید

برای اطلاعات بیشتر به بانکی که از آن حقوق دریافت می نمایید مراجعه نمایید