در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,610 امتیاز)
آیا کسی که چندین سال حق بیمه پرداخت کرده میتواند از تأمین اجتماعی وام دریافت کند یا وام فقط برای بازنشستگان میباشد
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در حال حاضر وام فقط برای مستمری بگیران داده می شود و برای دریافت وام بازنشستگان می توانند از کاراکارت و یا آیین نامه های وام که هر چند وقت یکبار از سوی سازمان بیمه تامین اجتماعی ابلاغ می شود استفاده نمایید

برای اطلاعات بیشتر به بانکی که از آن حقوق دریافت می نمایید مراجعه نمایید