در بیمه بیکاری توسط
بنده کارفرما هستم فردی را استخدام کردم که بیمه بیکاری میگرفت آیا بابت استخدام وی میتوانم وام دریافت کنم
درصورت مثبت بودن مبلغ وام و سود متعلقه چقدراست؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خیر معافیت در این زمینه وجود ندارد

ولی اگر شما از طریق دفاتر کاریابی اقدام به جذب نیرو نمایید می توانید از معافیت پرداخت بیمه استفاده نمایید

  • طبق ماده ۱۰۳ قانون برنامه چهارم (در برنامه پنجم نیز تنفیذ شده است) تمام بنگاه‌های کوچک، متوسط و بزرگ اگر کارگران و نیروی کار خود را از طریق کاریابی‌های وزارت کار و امور اجتماعی جذب کنند، از پرداخت بیمه سهم کارفرما معاف هستند. باید توجه داشت که فقط کارکنان مازاد بر مندرجات جواز تاسیس اشخاص حقوقی شامل حال این ماده می‌شوند. همچنین کارگاه‌هایی که جواز تاسیس دارند تحت پوشش این ماده هستند و کارگاه‌های فاقد جواز تاسیس نمی‌توانند از تسهیلات این ماده استفاده کنند.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد معافیت‌ بیمه