در بیمه بیکاری توسط (3,600 امتیاز)
سلام آیا به افرادی که در سیل سیستان و بلوچستان بیکار شده اند بیمه بیکاری تعلق می گیرد ؟

در ضمن در خبر ها خواندم که به افرادی که در پلاسکو بیمه نبودن نیز بیمه بیکاری تعلق می گیرد.

آیا برای کارگران سیستان و بلوچستان که بیمه نبودن نیز بیمه بیکاری تعلق می گیرد یا این پوشش فقط برای تهران هست ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بله به کارگرانی که تحت  پوشش بیمه بودن و بر اثر سیل بیکاری شده یا کارگاه آنان از بین رفته باشد بیمه بیکاری تعلق می گیرد.

  • بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث غیرمترقبه مانند سیل، جنگ، زلزله و آتش سوزی بیکار می شوند، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری، نیاز به داشتن حداقل سابقه پرداخت حق بیمه ندارند و حتی اگر در روز اول کار بر اثر این حوادث بیکار شوند می توانند مقرری بیمه بیکاری دریافت کنند.

 شرایط بیمه بیکاری

در زمینه بیمه بیکاری برای افراد بدون بیمه نیز این کمک توسط دولت تصویب شده و فقط مشمول کارگران بیکاری شده بدون بیمه در ساختمان پلاسکو می باشد و هنوز برای کارگران بیکار شده که بیمه نداشته اند و در سیل سیستان بیکار شده اند نمی شود