در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
باسلام

من در شرکتی کار میکنم که اخیرا پروژه ای را گرفته اند که در آن سه نفر بصورت شیفتی در آن کار میکنیم

سه شیفت 8 ساعته است و در هر شیفت یک نفر حضور دارد، و در تمامی روز هفته حضور داریم حتی تعطیلات رسمی و جمعه ها

شیفت ها بصورت هفتگی تغییر داده می شود و بصورت پادساعتگرد است یعنی کسی که شیفت شب بوده هفته بعد شیفت عصر میشود و کسی که شیفت عصر بوده شیفت صبح میشود و به همین ترتیب

ما هیچگونه تعطیلی و آف نداریم و گفته اند که اگر استراحت خواستید باید از مرخصی استحقاقی استفاده نمایید

لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا این قانون صحیح است

باتشکر
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - با توجه به اظهارات شما،  نوع کار مصادق ماده 56 قانون کار است ، انجام کار در روز های جمعه و ایام تعطیل رسمی مشمول محاسبه و منظور نمودن اضافه کاری خواهد بود.