در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
ممنون میشم ازتون مدارکی که نیازهست رو بهم بگید تا ارایه کنم
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

لازم است مدارک زیر را بعنوان مستندات ارائه دهید.

کپی شناسنامه و اصل (اجباری)

کپی کارت ملی و اصل (اجباری)

کپی دفترچه بیمه (اگر داشته اید اجباری است)

پرینت لیست بیمه ( اگر بیمه بوده اید)

فیش حقوقی یا پرینت حساب ( حسابی که حقوق دریافت کرده اید از کارفرما) با مهر بانک

قرارداد کار (در صورت موجود بودن)

این مدارک جهت ارائه به اداره کار لازم است حال ممکن است برخی از آنها را نداشته باشید ولی مدارک الزامی مشخص شده اند ضمن اینکه لازم است بتوانید رابطه کارگری و کارفرمایی خود را با طرف مقابل ثابت بنمایید که مدارک بالا به همین منظور هستند.

سپاس از همراهی شما