در دیه و بیمه خودرو توسط (180 امتیاز)
سلام.

تاریخ تمدید بیمه نامه ی اینجانب مربوط به 1/2/96 میباشد.در تاریخ 21/آبان 96 حادثه دیدم که قاضی من رو مقصر اعلام کرد و دیه ای معادل 2 درصد ارش بابت آسیب دیسک و نیم درصد بابت آسیب حارصه ساق پا برایم تعیین کرد.

اما بیمه ی آسیا به دلیل نقص عضو نشدن این دیه رو بمن پرداخت نمیکنه و میگه چون تاریخ تمدید بیمه نامه شما مربوط به 23مرداد 96 به قبل هست فقط در صورت نقص عضو میتونی دریافت کنی

من چطور میتونم این دیه رو با یه دادخواست محکم از بیمه  "آآآسیااا " بگیرم؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

در ابتدا با ارسال اظهارنامه از بیمه گر مطالبه دیه و الزام به ایفای تعهدات قانونی نمایید و به ایشان مهلت ۷روزه برای پاسخ به اظهارنامه بدهید . تحریر اظهارنامه در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی امکان پذیرر است.

درصورتیکه پاسخ اظهارنامه شما راندادند میتوانید به شورای حل اختلاف مراجعه و مطالبه دیه و الزام به ایفای تعهدات قانونی ناشی از عقد بیمه طی یک دادخواست تقدیم شکرا نمایید . (چون مبلغ مطالبه شما زیر ۲۰میلیون است باید به شورا مراجعه نمایید )