در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشيد

دو تا سوال داشتم. من پدرم چند ساله که فوت کردند و مستمری بگیر هستیم. ميخواستم بدونم آیا حقوق مستمری بگیرانی که 11 سال سابقه دارند با مستمری بگیرانی که 15 سال سابقه دارند تفاوتی دارد یا نه؟! چون امسال 200 هزار از حقوق ما کم شد وقتی ما مراجعه کردیم گفتند 3 سال سابقه از پدرتون کم شده و از 14 سال شده 11 سال و حقوقتون کم شده.

ما هم پیگیری کردیم و تونستيم سابقه رو زنده کنیم و حتی از 14 سال شد 15 سال. حالا که بهشون ميگيم طبق گفته های خودشون که گفتند اگه سابقه زیاد بشه حقوق هم بیشتر ميشه ، حقوق ما رو درست کنند میگویند که بین کسانی که چه 5 سال سابقه دارند یا 20 سال هیچ فرقی در حقوق مستمری بگيري نداره!

آیا این صحت داره و واقعا تفاوتی بین 11 سال و 15 سال در میزان حقوق نیست؟!

سوال دومم هم اينه که آیا حقوق مستمری بگیرانی مثل من که پدرم فوت کردند با حداقل حقوق کارگران که هر سال دولت اعلام میکنند تفاوت دارد؟!اگه تفاوت داره کمتره یا بیشتر؟

خیلی خیلی  ازتون ممنون میشم اگه جواب هر دو تا سوالمو بدید
2 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام . همسرم 15 سال سابقه بیمه بانک ملت دارد . فرزند شهید است و بنیاد هم با شرط 20 سال سابقه  10 سال سنوات میدهد . قصد مهاجرت داریم . بفرمایید چطور میتونیم بازنشستگی با 20 یا 25 سال بگیریم . مراحل را چطور پی گیری کنم تا سنوات و سابق همسرم از بین نرود . از لحاظ سنی زیر 40 سال هستند.
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

حقوق نسبت به سنوات محاسبه میشود و طبعا حقوق با ۱۵ سال بیشتر از ۱۱ سال است دوما افزایش حقوق مستمری بگیرانی که کنتر لز حداقل دستمزد در سال ۹۷ یعنی ۱۱۱۱۰۰۰ تومان بود ۱۹/۵ درصد زیاد شد و چون پدر شما ۱۵ سال سابقه داشتند پس جمع حقوق بازماندگان حدود ۵۶۰۰۰۰ تومان خواهد بود.