در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
باسلام .همسرم کارمند بانک ملت است و 15 سال سابقه دارد. فرزند شهید است . قصد مهاجرت داریم . بنیاد شهید 10 سال سابقه به شرط 20سال سنوات میدهد در حالیکه همسرم فقط 15 سال سابقه دارد در ضمن سن ایشان زیر 40 سال می باشد. سه  تا سوال دارم .

 اگر بنیاد حداقل 5 سال سنوات دهد آیا ایشان می توانند با 20 سال باز نشستگی دهد
در غیر اینصورت آیا ایشان می توانند تقاضای بیمه بیکاری نمایند
 کدام شرایط بهتر است تا حق و حقوق من و دو فرزندم حفظ شود.

با سپاس از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

وفق ماده ۸۷ در برنامه ششم توسعه حداکثر ارفاقی برای فرزندان شهدا  ۸ سال میباشد و باید شرایط سابقه جهت احراز بازنشستگی یعنی ۳۰ سال را با سنوات ارفاقی داشته باشند.

بیمه بیکاری به کسانی تعلق می گیرد کارفرما عدم نیاز اعلام نماید و کسانی که استعفا میدهند یا بازخرید میشوند نمی توانند از بیمه بیکاری استفاده نمایند. بهتر است همسر شما مرخصی بدون حقوق درخواست نمایند تا ضمن واریز حق بیمه ایام مذکور توسط خودشان بصورت بیمه حرف و مشاغل یا اختیاری سابقه بیمه خود تا احراز شرایط بازنشستگی ادامه دهند.