در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
مردی 55 ساله هستم دارای 24 سال سابقه بیمه هستم و ۶سال نیم نیز برای بانک ملت کار کرده ام ولی حق بیمه برایم پرداخت نشده است ضمنا از کار افتاده هستم آیا شرایط بازنشستگی با سی روز حقوق را دارم ؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما ننوشته اید که الان مشمول کدام صندوق هستید ولی به هر حال اگر مشمول صندوق تامین اجتماعی باشید با توجه به سابقه شما در بانک ملت به مدت 6/5 سال این سابقه احتمالاً در صندوق بازنشستگی بانکها میباشد که میتوانید پیگیری و به تامین اجتماعی انتقال دهید و با توجه باینکه سابقه شما بالای 10 سال در تامین اجتماعی میباشد میتوانید درخواست بازنشستگی نموده و با 30 روز حقوق بازنشسته شوید.