در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر. در لیست بیمه برای یک نفر از تاریخ 1 آذرماه ترک کار زدیم. اما تاریخ تولد و محل تولدش با ماه قبل یکسان نبود و اشتباه ثبت شده و در سیستم تانین اجتماعی پس از محاسبه فنی برای این شخص ترک کار ثبت نشده. آیا این تفاوت در اطلاعات فردی ذکر شده باعث این مسئله شده ؟ البته 19 روز کارکرد خورده در ماه آذر و برای ماه های بعد هم کامل کارکرد خورده
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه اشتباه از طرف کارفرما بوده است لذا به احتمال قوی بدهی ایجادی ناشی از بازرسی کارگاه میباشد و شما باید از بعد ابلاغ بدهی در مهلت قانونی که یکماه میباشد به بدهی اعتراض نماید و مستندات لازم مبنی بر ترک کار را در هیاتهای بدوی رسیدگی به اعتراض به بدهی کارفرمایان ارائه دهید این مستندات می تواند:

1 - تسویه حساب با نامبرده.

2 - مکاتبه کتبی ترک کار نامبرده با شعبه در صورت وجود.

3 - کارکرد شخص مورد نظر در کارگاههای دیگر و استعلام سابقه بیمه باشد.

4 - گواهی اعزام به خدمت سربازی نامبرده.

5 - گواهی اختلاف کارفرما با کارگر در ادارات کار یا محاکم قضایی و ....

و سایر مستنداتی که مبنی بر عدم اشتغال نامبرده در دوره مورد ادعا میباشد.

لازم بذکر است سیستمهای دریافت لیست حق بیمه سازمان تامین اجتماعی اخطارهای لازم را مبنی بر عدم مطابقت اطلاعات هویتی بیمه شدگان را صادر می نماید.