در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من امدادگر  هستم و کارفرما گفته بیمه یه تکمیلی رد میکنه با ماهی ۱۸۰ هزار تومن ،قبلا هم برای بیمه یه کارگران ساختمانی اقدام کرده بودم نصفه مراحل هم رفتم ،حالا نمیدونم کدوم بهتره ؟کدوم رو انتخاب کنم و دنبالش رو بگیرم،البته کارگران ساختمانی پولش کمتره ماهانه،خواهشا راهنمایی م کنید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام تکمیل ترین بیمه تامین اجتماعی بیمه اجباری میباشدحال که درکنار اجباری تکمیلی هم برقرار میشود درضمن شما برای اجباری ۷درصد میپردازید که این درصد با مبلغ ساختمانی تقریبا به هم نزدیک هستن