در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

پدر من بعنوان ناشر کارفرمای بنده است, من از کدام موارد موجود در قوانین بیمه تامین اجتماعی محروم هستم؟

و اینکه تنها کارمند پدرم هستم; اگر شخص غیر خویشاوند به لیست بیمه ما اضافه شود, من از تمام حقوق بیمه تامین اجتماعی(مثل بیمه بیکاری) برخودار خواهم شد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام تا زمانیکه تنها شما کارگر پدرتان هستید از بیمه بیکاری نمیتوان استفاده کرد چونکه خانوادگی محسوب میشود ولی با اضافه کردن یکنفر غیراز خانواده از خانوادگی خارج میشوید ومیتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید