در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام

 من برای یک شرکت که دفترش در ماکو هست کار میکنم و محل کارم تهران هست جای ثابتی نداره و هر روز برای پیگیری کارهای گمرکی و بازرگانی و بانکی به شرکتها و ادارات مختلف مراجعه میکنم . باتوجه به این موضوع سوالم اینه که کارفرما برای بیمه تو شهر خودش اقدام باید بکنه ؟ یا تهران ؟

و سوال دیگه ام اینه که معاینات پزشکی رو باید برم اونجا انجام بدم یا تهران هم میشه انجام داد ؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ جنابعالی هر شهری کار میکنید و بازرس تامین اجتماعی شما را نامنویس میکند در همان شهر هم باید بروید و تشکیل پرونده بدهید