در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

برای تشکیل پرونده بیمه به مشکل خورده ایم .ادرس ثبت شده شرکت در مکانی است که اداری نیست و در حال حاظر مسکونی می باشد.اداره بازرسی بیمه تامین اجتماعی اعلام کرده که برای بازدید کارگاه می ایند.شما راهکاری دارید؟
2 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

اگر منظورتان کاربری مسکونی است که از نظر بیمه مشکلی ندارد. اما اگر اصلا شرکت( به معنای واقعی) فعالیت ندارد و صرفا ثبت شده روی کاغذ می باشد و شماره ثبت دارد، بدیهی است که بیمه نمی پذیرد.