در سازمان تامین اجتماعی توسط (109,450 امتیاز)
سلام

بعضی شرکت ها هستند که در محیط اداری اشتراکی میز دارند و شرکت های دیگر نیز در همان محیط میز دارند. آیا امکان این وجود دارد که به شرکتی که با چند شرکت دیگر در یک محیط حضور دارند و آن محیط تنها یک کدد پستی دارد، کد کارگاه سازمان تامین اجتماعی تعلق بگیرد
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه هرکدکارگاه فقط به یک مکان تعلق میگیرد لذا اگر در یک مکان چند شرکت باشد امکان بازرسی وجود نداشته واین تداخل باعث مشکل برای بازرسی میباشد لذا تحت هیچ شرایطی در یک مکان نمیتوان چند شرکت دایر شودوامکان ابلاغ اعلامیه وجود ندارد...ایمانی