در سازمان تامین اجتماعی توسط
باسلام،
در شرکت های پیمانکاری آیا میتوان لیست بیمه حسابدار خانم را از کدکارگاهی کارگاه رد کرد یا حتما میبایست از شرکت ارسال بشه؟( حسابدار در شرکت مستقر است )، بازرس بیمه طی چند بار بازدید و عدم حضور ایشان در محل میتواند ایشان را از لیست بیمه حذف کند؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
ارسال لیس بیمه برای پرسنل منوط به کار در کارگاه میباشد حال اگر کارگاه محل پیمانکاری باشد هم باید کارمند در کارگاه حضور داشته باشد عدم حضور فرد در محل کار در هنگام بازرسی به منزله عدم تایید بعنوان نیرو از سوی تامین اجتماعی میباشد و در صورت ثبت در گزلرش بازرسی کارکرد فرد مورد قبول شعبه قرار نمیگرد