در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام من39 ساله هستم و مونث و مجرد و11 سال سابقه پرداخت بیمه اجباری تامین اجتماعی دارم ولی چند سال هست دیگه سر کار نمیرم و حدود یک سال هست بصورت خویش فرما از تامین اجتماعی برای خودم بیمه با نرخ 12 درصد (فقط دارای بازنشستگی) پرداخت میکنم بهم گفتن حداقل 15 سال دیگه باید حق بیمه پرداخت کنم تا به سن بازنشستگی برسم به نظرتون بهتره همین روال رو ادامه بدم یا اونو قطع وخودمو بیمه عمر کنم و کدوم مدل از بیمه عمر رو انتخاب کنم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

با توجه به سن و میزان سابقه ای که دارین،پیشنهاد بنده اینه که حتما بیمه تامین اجتماعی تون رو به ۱۵ سال برسونین تا در زمان بازنشستگی با ۱۵ روز حقوق بازنشسته بشین.

این موضوع رو هم در نظر داشته باشین که با بیمه خویش فرما،حتی اگر به ۱۵ سال سابقه هم برسین نمیتونین بازنشسته بشین و باید پایان بیمه تون برای بازنشستگی،در یک کارگاه یا جایی باشه که کد کارگاهی تامین اجتماعی داشته باشه و براتون لیست بیمه رد بشه.

اگر امکان ادامه بیمه تون رو با شرایطی که خدمت تون عرض کردم رو دارین،پس همین کار رو انجام بدین.

در غیر اینصورت،پیشنهادم ثبت نام بیمه عمر با همان حق بیمه فعلی تامین اجتماعی هست آن هم بمدت ۲۰-۱۵ سال.

در صورت تمایل بدریافت اطلاعات رایگان بیشتر،لطفا فرم زیر را پر نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرن.