در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام. حدود 5 ماهه برای شخصی کار میکنم که تخصصش کلیم و امور قراردادهاست.

با توجه به اصرار و گوش زد کردن من و چند همکاری که من دارم هنوز قراردادی به ما ندادن که امضا کنیم و بیمه ای هم رد نکردن برامون.

  پایه حقوقی که توافق کردیم روز اول 2 میلیون بودش ولی از اول اسفند که شروع به کار کردم تاحالا فقط 3 میلیون به من دادن. همچنین با توجه به کاری که انجام میدیم جای ثابتی نداریم و توی شرکتهای پیمانکار دیگه که قرارداد دارن باهامون مشغول به کار هستیم و شاهد هم داریم.

 من توی این ماجرا تنها نیستم و حدود 5 نفری این مشکلو داریم. آیا میتونیم بدون بیمه و قرارداد شکایت کنیم ؟ اصلا به کجا باید مراجعه کنم؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

با در دست داشتن پرینت حساب بانکی و یا هر مدرک دیگری که نشان دهنده اشتغال شما در کارگاه و دیگر شرکت هایی که به دستور کارفرما در آن مکان ها اشتغال به کار داشته اید به هیات های تشخیص و حل اختلاف اداره کار مراجعه و‌ علیه کارفرما اقامه دعوا نمایید.