در قانون کار و قرارداد کار توسط (170 امتیاز)
ممنون از پاسختون.

 در صورتی که قرارداد کارگری باشد ساعت کاری باز هم می تواند ۱۹۲ ساعت در ماه محاسبه شود یا باید ۱۷۶ ساعت در ماه باشد؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
ساعات کار برمبنای 176 ساعت ، 192 ساعت و 220 مشمول قرارداد مورد نظر میباشد و منع قانونی ندارد.

استفاده از مبنای 176 ساعت برای کارگر مزایای بیشتر و محاسبه بر مبنای 220 ساعت برای کارگر مزایای کمتری دارد، لذا محاسبه برمبنای نرخ 192 ساعت عادلانه تر است.