در قانون کار و قرارداد کار توسط (170 امتیاز)

من مدت زمان حدود دو سال در شرکتی کار کردم .قرارداد بین ما و کارفرما قرارداد کارگری بود و باید حتما در ماه ۱۹۲ ساعت را پر می کردیم و بیشتر از این ساعت اگر پر می شد به عنوان اضافه کار با حداقل دستمزد محاسبه می شد.

در تمام روزهای سال محاسبه به همین شکل انجام میشد.با توجه به اینکه روزهای پنج شنبه و جمعه هم سر کار بودیم و حتی روزهای تعطیل رسمی هم سر کار بودیم و فقط یک روز وسط هفته را به عنوان تعطیلی در نظر می گرفتند.

  • آیا اینگونه قرار داد با این ساعت کار(192 ساعت) و نحوه محاسبه اینچنینی وبا توجه به قرارداد کارگری قانونی است ؟
  • آیا امکان پیگیری وجود دارد؟(۳ سال پیش در این شرکت مشغول بوده ام)
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - ساعات کار میتواند در بعضی از روزهای هفته کمتراز میزان مقرر و دربعضی روزها نیز بیشتر ازمیزان تعیین شده درقانون باشد بشرط اینکه مجموع ساعات کارکرد در هفته از 44 ساعت تجاوز نکند. ملاک قراردادن 192 ساعت کار درماه قانونی است، بعضی ازشرکت ها مبنا را 176 و بعضی 192 ساعت و 220 ملاک عمل قرارمیدهند، لذا مبنای 192 ساعت عادلانه است و منعی ندارد.

دررابطه باکار در روز جمعه ، از آنجا که کارفرما روز دیگری را بجای روز جمعه برای استراحت در نظرگرفته این موضوع مصداق رعایت تبصره ماده 62 قانون کار بوده و قانونی میباشد.