در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

اینجانب بعد از دور برگردان وارد بلوار شدم،بعد از چند متر وانت جلویی ترمز ناگهانی گرفت و من باهاش برخورد کرم وچون با خودرو سواری جلویی فاصله ای نداشت اون هم با خودرو جلویش برخورد کرد،

 سؤال من این است؛ آیا میتوان مقصر صددرصد تعیین کرد یااینکه خودروی وسطی(وانت) هم مقصر است؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

خداروشکر که خسارت شما جانی نبوده

از باب تسبیب درمورد خودرو اولی و از باب مباشرت در مورد خودرو وانت ، چون شما باعث تلف(خسارت) هردومال شدید  پس ضامن و مسئول جبران خسارت هستید . چرا که اگر فعل شما نبود خسارتی از وانت به خودرو اولی وارد نمیشد .

اما اگر هر سه خودرو در حال حرکت بودند حق با شما بود و شما در مورد خودرو اولی مسئولیتی نداشتید چون رانندگان موظف به رعایت فاصله طولی در هنگام رانندگی هستند