در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام،بنده کارگریک شرکت خصوصی بودم که قرارداد۳ماهه داشتم وبه اتمام رسیدو۲سال نیز سابقه دارم در ان شرکت.

شرکت دیگر قادر به تمدید قرار داد با بنده نیست وبنده می خوام برای بیمه بیکاری اقدام کنم منتها کارفرما مدارک لازم رو میگه بعد از یکی دوماه با تسویه تحویل میدهد از انجایی که برایه بیمه بیکاری فردبیکار بیشتر از ۳۰روز مهلت ندارد برایه ارائه مدارک بنده باید چه اقدامی رو انجام دهم؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورت عدم ارائه نامه عدم تمدید قرارداد از سوی کارفرما ، می توانید به اداره کار مراجعه و تشکیل پرونده دهید و موضوع را به اطلاع اداره کار برسانید. در صورتی که نتیجه نگرفتید باید شکایت کنید و درخواست بازگشت به کار ارائه بدهید.