در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده دارم واسه افت قیمت خودرو از مقصر شکایت میکنم.جدا از افت قیمت من سیصدهزارتومن پول امداد خودرو جهت حمل خودرو هنگام تصادف داده ام که بیمه نامه مقصر قبول نمیکنه اینو که بده و همچنین هزینه شکایت و هزینه کارشناس هم حدود سیصد هزار تومن شده است.ایا جدا از افت قیمت خودرو این هزینه هارو هم مقصر موظف هس که بهم بده یا نه بنده خودم باید هزینه کنم اینارو.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... شما پس از ارائه دادخواست تامین دلیل و مشخص شدن میزان خسارت و افت قیمت خودرو میتوانید از راننده شکایت کرده و درخواست پرداخت افت قیمت و سایر هزینه ها طبق مستندات و هزینه های دادرسی و... را داشته باشید.