در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من با یک عددماشین رانا مدل 96 تصادف کردم و مقصر هستم طرف من 700 خسارت بابت گلگیر جلو و سپهر جلو از بیمه گرفت الان درخواست افت قسمت 15000000 هزار تومان دارد به نظر شما پرداخت کنم یا منتظر رای شورای حل اختلاف باشم
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

سعی کنید به قیمتی که برای شما مقرون به صرفه است بت ایشان سازش کنید و الا هزینه دادرسی هم علاوه بر مبلغ درخواستی ایشان مازاد باید پرداخت کنید