در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ماشینم را بعد از تصادف تعمیر کرده ام . آیا با توجه به فاکتور و چند عکس از صحنه تصادف می توانم برای گرفتن خسارت افت قیمت شکایت کنم؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ای کاش قبل از تعمیر خودرو از طریق شورای حل اختلاف اقدام به تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس میکردیدو پس از بررسی ایشان و اعلام نظر کارشناسی با خیال اسوده به تعمیر خودرو می پرداختید . اما باز هم برای دریافت خسارت افت قیمت خودرو باید به کارشناس مراجعه کنید و ایشان با توجه به عکسها و قسمتهای تعمیر شده تا حدودی امکان تشخیص افت قیمت واقعی را دارند .

نکته اینکه حتما کارشناس را نزد تعمیرکار خودرو ببرید