در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر. من هم همین سوال را دارم.

یعنی من راننده سواری بودم و راننده موتور از روبرو به صورت خلاف به سمت من؛ از روبرو با یکدیگر شاخ به شاخ شده ایم.

هم پلیس کلانتری و هم پلیس راهنمایی رانندگی؛ مقصر را 100 درصد راکب موتور سوار بدلیل حرکت در خلاف جهت؛ مقصر شناخته است.

ماشین هم صفر مدل 96 بوده؛ و موتور سوار هم نه بیمه نامه و نه گواهینامه موتور داشته است.

الان هم مسئول کلانتری برای خودش برداشته داخل دادخواست من با دست خط خودش؛ مبلغ 1 م.ت رو اعلام کرده برای خسارت.

می خواستم بدونم که چطوری من می تونم درخواست افت قیمت و درخواست خسارت دهم؟ و اعتراض کنم به مبلغی که مشخص شده است؟

فقط لطفا و خواهشا سریعا جواب بدین ممنون.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... کارشناسان راهنمایی و رانندگی و پرسنل انتظامی صلاحیت تعیین میزان خسارت را ندارند اظهار نظر آنها قابل استناد نیست.لذا جهت دریافت خسارت و افت قیمت خودرو، ابتدا باید در شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل و ارجاع به کارشناس رسمی بمنظور ارزیابی میزان خسارت را ارائه کنید و پس از مشخص شدن مبلغ خسارت وارده به استناد نظریه کارشناسی و کروکی ، دادخواست جبران زیان وارده و هزینه های کارشناسی و .... را تنظیم و از راکب شکایت کنید.