در دیه و بیمه خودرو توسط (420 امتیاز)
تشکر و ممنون از جواب شما

ولی دوتا سوال

1- یعنی در هر صورت قانون طرف مقصر حادثه رو میگیره حتی اگر به دلیل تخلف حادثه ساز از طرف یک راننده بی ملاحظه (همه روزی یکبار حداقل از این راننده ها میبینیم) تصادف صورت گرفته باشه و یه ضرر هنگفت به یه آدم متشخص زده باشه ایشون بابت خودروی لوکس خودشون مثلا بیشتر از 3 میلیون تومان نمیتونن دریافت کنن؟ممنون میشم بند قانونی اون رو هم پیوست کنید.

2- افت قیمت رو باید شرکت بیمه بده یا مقصر حادثه؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... پاسخ سوال بند یک بصورت کامل و با درج ماده قانونی در سوال قبلی داده {{ اینجا کلیک کنید}} شده است. لکن در خصوص پاسخ بند دوم، هیچ تکلیف قانونی بعهده بیمه گر نبوده و افت قیمت خودرو توسط شخص مقصر حادثه باید جبران گردد.