در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
آیا بدون طرح شکایت میتوان از کارشناس دادگستری خواست افت قیمت را به صورت رسمی مشخص کند تا در صورتی که افت پرداخت نشد بشود با آن از مقصر شکایت کرد؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... شما جهت طرح دعوی علیه مقصر حادثه نیاز به تامین دلیل خواسته ی خود دارید که این امر با تنظیم یک دادخواست با موضوع تامین دلیل خسارت وارده به خودرو و افت قیمت مربوطه امکان دارد . پس از تنظیم این دادخواست موضوع به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع و پس از واریز هزینه کارشناسی توسط شما ، کارشناس نسبت به بازدید از خودرو و ارزیابی میزان خسارت و افت قیمت خودروی شما اظهار نظر خواهد کرد. پس از صدور قرار تامین دلیل شما با استناد به این قرار امکان شکایت خواهید داشت.