در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)

سلام علیکم

کسی که خود را بیمه ی عمر کرده ، در صورتیکه فوت کند آیا بیمه گذار به بستگان وی که از این موضوع اطلاع ندارند تماس برقرار میکند یا خیر؟

دوما اصل مبلغ و سود حاصل از بیمه ی عمر تا چه مدت توسط بیمه شده قابل استفاده و برداشت نیست

سوما در صورتیکه بیمه شده از پرداخت حق بیمه منصرف شود ایا بیمه گذار جریمه ای برای فرد برقرار می کند

چهارما ایا میتوان همزمان در دو بیمه ی عمر ثبت نام کرد و در صورت اتفاق افتادن و صدمه دیدن دو خسارت دریافت کرد

1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست عزیزم بیمه گذار شخص طرف قرارداد و بیمه گر شرکت بیمه میاباشد که فکر میکنم منظور شما از بیکه گذار شرکت بیمه بوده است

معمولا در شرکتهای بیمه نمایندگان پیگیر امور بیمه شدگان میباشند و قاعدتا باید نمایند مورد نظر با بیمه شده ارتباط داشته باشد و در صورتی که اتفاقی افتاد برای دریافت خسارت به وراث ایشان اطلاع رسانی نماید

در شرکت بیمه پاسارگاد اگر شخص قبل از یک ماه انصراف دهد کل مبلغ برگشت داده میشود ولی بعد از آن تا 6ماه قابل پرداخت نمیباشد ولی بعد از 6ماه شخص میتواند تمام یا بخشی از مبلغ اندوخته خود را بازخرید نماید

در شرکت پاسارگاد جریمه ایی بابت دیرکرد از بیمه گذار دریافت نمی شود و برخی شرکتها بابت دیرکرد جریمه دریافت می کنند

بله شخص منیتواند در دو یا چند شرکت مختلف بیمه عمر داشته باشد و تا سقف تعیین شده خسارت خود را از تمام یا چند شرکت دریافت نماید