در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (200 امتیاز)
سلام

میشه در مورد شرایط بیمه عمر توضیح بدید. چقد باید پرداخت کرد و چند سال؟  و تعهدات پرداخت بیمه عمر چقد هست و چجوری و چند سال بعد پرداخت میشه؟
3 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

مبلغ پرداختی از 20 هزار تومان در ماه شروع میشه و میتونید بصورت ماهانه سه ماهه و ششماهه یا سالانه یا یکجا پرداخت نمایید

تعداد سال هم از 5تا 30سال می باشد و از بدو تولد تا 65 سالگی میتوان بیمه عمر تهیه کرد

پوششش از کارافتادگی

پوشش هزینه پزشکی حادثه

پوشش بیماری های خاص

پوشش آتش سوزی و زلزله منزل مسکونی

پوشش فوت طبیعی و حادثه

پوشش نقص عضو در اثر حادثه

و میتوانید تا 90درصد مبلغ اندوخته را وام دریافت کنید