در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام علیکم

حداکثر سن برای بیمه عمر شصت سال است؟

و همچنین مدت زمان پرداخت حق بیمه ایا سی سال است

دوما اگر ما بخواهیم بیمه ی عمر را هم اکنون خریداری کنیم چه مبلغی باید پرداخت شود و  مزایایی که تعلق میگیرد متفاوت است با پرداخت های ماه به ماه؟

سوما روند اداری و کاری بازپرداخت بیمه عمر چگونه و تا چه مدت زمانی ای هست؟

چهارما بهترین بیمه گذار بیمه عمر آیا بیمه ی سینا است

موفق باشید
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

در بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد حداکثر سن 65 سال می باشد

طول قرارداد 5الی 30سال می باشد

در نوع پوششهای ارائه شده فرقی نمیکد شما حق بیمه را ماهانه پرداخت کنید یا سالانه ولی در سوداندوخته شما تاثیر دارد یعنی اگر سالانه پرداخت کنید سود و مبلغ اندوخته بیمه نامه شما در پایان قرارداد بیشتر خواهد بود

در صورت اقدام به باز خرید با تکمیل فرم مربوطه و ارائه مدارک لازم شرکت مبلغ  ارزش بازخرید بیمه نامه شما را طی حداکثر 2هفته پرداخت می نماید

برای تشخیص بهترین شرکت بیمه باید به توانگری مالی و نوع پوششها و همچنین سود پرداختی شرکتها توجه نمایید که شرکت پاسارگاد شرایط مناسبتری نسبت به بقیه شرکتها را دارد