در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا امکان و راهکاری وجود دارد تا بتوان خق بیمه پرداخت شده یکسال آخر را اصلاح کرد؟ به طور مثال یکسال اخیر بر مبنای 5000000 تومان حقوق بیمه پرداخت شده است می خواهد پایه حقوق  این یکسال را به مبلغ 6500000 تغییر دهد و تمام یکسال را دوباره محاسبه و مابه التفاوت را پرداخت گردد (کارفرما موافق است انجام دهد)
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مهلت شعب تامین اجتماعی جهت بررسی لیست بیمه ۶ ماه می باشد و از طی مهلت مقرر مجاز به اصلاح لیست بیمه نمی باشند.جهت بررسی مشکل، موضوع را از طریق اداره کل تامین اجتماعی منطقه خود پیگیری نمایید.