در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من یک نیروی شرکتی هستم جزء شهرداری که حقوقم از خود شهرداری پرداخت میشه سال۹۰استخدام شده ام تا سال۹۳ حقوق خالص دریافتیم با بیمه ثبت شده برابر بود اما از سال ۹۳ به بعد حقوق دریافتی خالصم در هر ماه میانگین سیصد هزار و حتی تاششصد هزار کمتر ازبیمه ثبت شده بوده مثلاخالص دریافتی در فیش حقوقی ۲میلیون بوده در حالی که در سابقه بیمه ۲۴۰۰دو ملیون چهارصد ثبت شده من خودم حسابدار هستم واقعا نمیفهمم حداکثر حقوق دریافتی۲۶۰۰ گرفتم جالب در سابقه بیمه۲۸۰۰ ثبت شده
1 پاسخ
توسط (730 امتیاز)
ممکن است اشتباه اموراداری باشد و یا مزایایی که مشمول بیمه نیست مثل عیدی سالانه وسنوات که هرماه هر اخت میشود