در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من 5 ماه بیمه بیکاری برام رد شده تا دی ماه 96 و از اول بهمن مشغول به کار شدم و اشتباها در شرکت جدید بیمه  دی ماه برای من رد کردن آیا میشه بیمه حذف کرد؟ و چرا موقع رد کردن لیست بیمه سیستم خطا نداده که قبلا بیمه دی ماه رد شده؟باید چکار کرد؟چه جوری بیمه شرکت حذف کنم؟لطفا سریع جواب بدین
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

باسلام

کارگاه محل اشتغال بایستی موضوع را به انضمام قرارداد کار منعقده  حداکثر ظرف ۶ ماه( مهلت قانونی مندرج در ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی) به شعبه بیمه ای اطلاع دهد.