در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
آیا با پرداخت حق بیمه عمر بصورت یکجا...زمان بازنشستگی و دریافت مستمری  پس از مدت 10الی 20سال قراردادی که شرکتها تایین کرده خواهد بود یا زودتر از موعد میتوان بازنشست شد. به خاطر شرایط سنی برخی از افراد میپرسم زیرا پدرم 20ساله کارگر کشاورزه و هیچ بیمه ای نداشته
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که پس از به پایان رسیدن حداقل مدت ۱۵ سال از بیمه نامه و یا بیشتر،شما میتونین اندوخته بیمه نامه رو تبدیل به مستمری کنین.

اگه من درست متوجه شده باشم فرمودی که پدر محترم تون هیچ بیمه ای نداره.

اگه الآن بخوای بیمش کنی،باید حداقل ۱۵ سال از ثبت نام بیمه نامه بگذره و مرور زمان باید شامل حال این بیمه نامه بشه.

و اینکه سن ایشون در زمان ثبت نام نباید بیش از ۶۵ سال باشه،چون حداکثر سنی که میشه افراد رو تحت پوشش قرار داد ۶۵ سالگی و حداکثر مدت زمان تا ۷۰ سالگی هست.

میزان این مستمری بستگی به نرخ سود روز بانکی در آن زمان خواهد بود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام