دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)

برای پرداخت حق بیمه معوقه تامین اجتماعی گذشته،‌ دو حالت زیر ممکن است وجود داشته باشد:

  1. کارفرما نام شما را در لیست بیمه رد نکرده باشد. در این صورت می بایست ابتدا با طرح شکایت در اداره کار، نسبت به در نظر گرفته شدن سوابق بیمه خود اقدام کنید.
  2. کارفرما نام شما را در لیست بیمه رد کرده است، ولی لیست بیمه را پرداخت نکرده است: در این حالت به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید و فیش پرداخت حق بیمه را دریافت کنید و نسبت به پرداخت حق بیمه معوقه اقدام کنید.