در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده یک هفته پیش در اتوبان قزوین رشت تصادف کردم، ماشینم پژو ۲۰۶ صندوقدار مدل ۹۵ هستش.با کروکی و کارشناسی پلیس زیاندیده شدم.بنده اهل انزلی هستم.مقصر اهل رودسر هستش.میخوام واسه افت قیمت شکایت کنم.از شورای حل اختلاف انزلی باید اقدام کنم یا نه؟مراحلش چجوریه

در ضمن بابت خسارت از مقصر کوپن گرفتم و اقدامات جهت اخذ خسارت رو انجام دادم.لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

انشاا... بلا دور باشه

دادگاه صالح برای رسیدگی به دعوی افت قیمت خودرو ، دادگاه محل اقامت خوانده است .

در ابتدا به شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس را تقدیم میکنید . بعداز تامین دلیل میتوانید خودرو را تعمیر کنید . (قبل از تامین دلیل از هرگونه تعمیر و تغییر خودداری  کنید )

بعد از تامین دلیل طرح دعوا کرده و دادخواست افت قیمت ناشی از تسبیب خوانده رو تقدیم شورا میکنید