در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام. من حدود ۳ سال و نیم مشغول کار در نمایندگی بیمه ایران هستم تقریبا در تمام رشته فعالیت دارم. تصمیم دارم خودم نمایندگی بیمه ایران بگیرم. ایا این امکان هست که در ابتدای کار بتوان نمایندگی جنرال را به جای نمایندگی عمر اخذ کرد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

پیشاپیش بهتون تبریک میگم

مطابق ایین نامه اجرایی اخذ نمایندگی شما ابتدا باید در ازمون نمره قبولی کسب کنید و پس از مصاحبه عملی نمایندگی بیمه عمر اخذ میکنید  . درصورت داشتن پرتفوی مورد قبول بیمه به شما نمایندگی جنرال اعطا میشود