در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت عزیزای گل.

میخواستم بپرسم من میتونم از زیان دیده شکایت کنم؟

اخه الان 23روزه ماشینم تو پارکینگه هرروز میره دادگاه میگه ثبت رسمی نکنید قراره باهم ردیفش کنیم.منم میکشونه اونجا تا ساعت 2منو اوسگول میکنه بعد میگه رضایت نمیدم،میگه منو با بیمه در ننداز من نمیدونم تو تصادفی که فقط سر گلگیر و گوشه سپر سمت چپ خورده بهش چجوری میشه ماشینش از وسط کاپوت گلگیر درب رکاب گلگیر عقب سمت راستش و شاسی عقب و جلوی و صندوق عقب بترکه...

میگه چرا در رفتی حالا حالا ها باید بیایی بری ماشینتو بدی بجای پول پارکینگ یا 7میلیون با یه کوپن بیمه بده بهم یا 3تا کوپن بده و یا رضایت بده نیستم

خداییش مغزم هنگیده،والا من تا پیاده شدم یه مبلغی گرفتش گفت برو.2روز بعد تو خیابون بخاطر توقف ناگهانی اتوبوسهای رباط کریم مجبور شدم تغییر ناگهانی بدم شانس من دوباره همون راننده بود ولی خسارت وارده در حده 250000 تومن بود،که چوب و قفل فرمون کشید منم گفتم امسال دیه ندم با ماشین ترک صحنه کردم،حالا راننده ماشینشو به جون مادرم زده ترکونده از اونورم جای چنگ روی لگن ران کبودی پیشانی در رفتگی مچ پا میگه نامه پزشک قانونی دارم میگه تو توی تصادف با ماشین زیرم کردی رفتی،من چجوری باید شکایت کنم از اون ... بخدا مغزم نمیکشه یه راه بهم بگید خدارو شکر قتل نکردم وگرنه ....

خواهشآ،التماسن،هرکسی میتونه یه جوری یه راه حل بهم بده
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل با ارجاع امربه کارشناس کنیدتا ایشون با بررسی خودروها و کروکی سانحه نظر کارشناسی اعلام کنه .

وقتی ماشینتون بیمه داره نگران چی هستید که ترک صحنه جرم میکنید . ضمن اینکه ترک محل حادثه از نظر اخلاقی هم کار درستی نیست .

اما توی دادگاه میتونید عنوان کنید که ازبیم جان وبه جهت حفظ مال اقدام به ترک صحنه کردید