در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
فرزند دختر یک راننده کامیون هستم که به تازگی مطلقه شده ام. پدرم به تازگی بازنشسته شده است. چند درصد از حقوق بازنشستگی پدرم به من تعلق میگیرد و میزان آن در سال 97 چقدر است؟ با توجه به عدم ارتباط با پدرم، آیا امکان این که به تنهایی برای دریافت سهم خود از حقوق بازنشستگی پدرم اقدام کنم وجود دارد یا خیر؟ اگر بله چگونه؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

صرفا” با فوت پدر ، فرزند دختر در صورت نداشتن شغل و شوهر می تواند بعنوان بازمانده از مستمری پدرش استفاده نماید اما در زمان حیات پدر بابت فرزند تحت تکفل فقط دفترچه درمانی  تعلق گرفته و حق اولاد پرداخت می گردد و  اصل مستمری به نام فرد بازنشسته می باشد و کسی از افراد تحت تکفل سهمی از آن ندارد.