در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

اگه فرزند دختر فوت شده در خارج از کشور باشد...میتواند از حقوق بازنشستگی پدر استفاده کند؟

(قصد ماندن در ایران را ندارد)
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

برقراری مستمری بازماندگان ( اناث ) به شرط بازرسی فنی از بابت عدم اشتغال و عدم ازدواج میباشد و توجه به سکونت شما در خارج از کشور امکان احراز این قضیه باید توسط ستاد سازمان مرکزی و کنسولگری ایران در آن کشور متبوع میباشد لذا شما باید درخواست و مدارک را شخصاً به واحدهای اجرایی تحویل دهید تا بازرسی جهت صحت ادعای شما مبنی بر عدم اشتغال و ازدواج بررسی گردد.