در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
دختری شاغل  که بالای ده سال سوابق بیمه تامین اجتماعی دارد و سنش به 55 سال نرسیده باشد آیا میتواند  بعد از فوت مادر کار نکند و برایش بیمه نريزند تا بتواند  حقوق بازنشستگی پدرش که به مادرش رسیده بود را دریافت کند؟  و اگه جواب بله هست چقدر طول میکشد تا حقوق پدر را با این شرایط به دختر بدهند،  و آیا امکان داره اذیت کنند بگن نمیشه و کار به شکایت اینا برسه،
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام کانون بازنشستگان نیروهای مسلح در سال گذشته بخشنامه ای صادر کرده اند که این خلاف قانون میباشد واعلام نموده اگر فرزند دختر بالای ده سال سابقه داشته باشد وسنش به ۵۵برسد باید مستمری پدر قطع شود واز طریق تامین اجتماعی اقدام به بازنشستگی خود بنماید واین کار خلاف قانون است